Skandalepressen bruger store bogstaver og den gule signalfare, når der er varme nyheder. Og så står der som regel noget i retning af ”ved du noget, så kontakt redaktionen”.

Her på Set fra Præstedammen handler det ikke så meget om skandaler eller sensationer. Selv om jeg naturligvis også gerne giver plads for sidstnævnte.

Men jeg vil gerne have kontakt med så mange læsere som muligt og høre om, hvad der sker, især indenfor den gamle Aakirkeby Kommunes grænser. Det vil altså sige Aakirkeby, Vestermarie, Nylars, Lobbæk, Arnager og Pedersker.

Hvis du ved noget om hvad der sker i dit område, så hører jeg gerne fra dig. Jeg beskæftiger mig mest med alle de småting, som avisen ikke skriver om, men som er vigtige for vores småsamfund, og som det er rart at være orienteret om.

Er du med i en forening i området, hører jeg også gerne nærmere om jeres aktiviteter. Og jeg vil gerne have så mange oplysninger som overhovedet muligt.

Ser du noget, du finder interessant og som du vil informere mig om, bliver jeg også glad, hvis der følger et foto med, gerne optaget med mobiltelefon.

Skriv gerne til mig på wolff@wolff.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *