Andelslejligheder i Bagergården med vinduer ud
mod Torvet er blevet solgt.

Som jeg har fortalt et par gange, går hushandlerne i Aakirkeby hurtigt for tiden. På en lille cykeltur i går konstaterede jeg, at tre handeler var afsluttet.

Det gjaldt således andelslejligheden –Torvet 4 med vinduer ud imod Torvet, lidt hævet over jordniveau. Det er en af lejlighederne i Andelsboligforeningen Bagergården. En tidligere kendt ejer af  denne lejlighed var tidligere butiksindehaver Rigmor Kert, der døde oppe i 90erne i 2009.

Skoleparken 4 solgt på to uger.

Endvidere er Skoleparken 4 blevet solgt på to uger, skriver ejendomsmægleren på tilsalg-skiltet. Dette hus, der er et af en stribe, som blev opført i midten af 1956 som lærerboliger. Huset ser måske ikke så tiltalende ud udefra, men indvendigt var det meget lækkert indrettet, fremgik det af ejendomsmæglerens fotos, da huset blev sat til salg.

Endnu hurtigere gik det med det lille hyggelige hus, Grønningen 8, der kun var til salg tre dage, før der var en underskrift fra en her i byen boende kvinde.  I dette hus boede Gunnar Sørensen side 1992, indtil han døde tidligere i år, 84 år gammel.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *