Billedet herover er ikke et fejlskud. Men jeg kom til at trykke på nogle forkerte knapper i billedbehandlingsprogrammet og pludselig havde jeg et billede, der næsten ligner kunst. Når jeg skal sige det.

Så i stedet for et foto i naturlige farver blev det til dette sort/hvide grafiske billede, men bemærk at husrækken ovre i Østergade har bevaret farverne. Desværre har jeg glemt, hvad jeg gjorde, så det er ikke sikkert, at jeg kan gentage kunststykket.

Med billedet ønsker jeg egentlig bare at sige, at der nu næsten er normal vandstand i Præstedammen efter at den i et halvt år langsomt faldt til omkring en halv meter under daglig vande.

Og i sommer benyttede kommunens folk det lave vand til at vandre ud til Præstø og fælde “skoven”, så det ser lidt bart ud. Men jeg er ret sikker på, at øen vil springe i skov igen til foråret. Rødellen på Halvøen er nu endelig ved at kaste sine blade.

Andeparret nåede lige at vænne sig til at skøjte hen over isen, inden den smeltede.

Her oppe på “kajen” mod vores hus er Sellesborg entreprenørforretning ved at udbedre de skader, firmaet  har forvoldt på stien/vejen, mens de arbejdede med at grave fiber ned her og i Østergade på vej mod Nygade. De store entreprenørmaskiner har forårsaget huller og andre ujævnheder, men nu bliver de udbedret med de sædvanlige røde sandstensskærver. I forvejen havde kommunen sørget for at udbedre de meget stor vandhuller, der siden regnen begyndte, har dannet sig lige, hvor den asfalterede bakke ned til os går over til at være en skærvebelagt sti.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *