– Vi har netop haft et evalueringsmøde og selv om det bliver stramt at fortsætte vinteren igennem vil vi give det et forsøg, fortæller Rebecca Douglas Elleby fra det nye galleriet Art Collection i Storegade i Aakirkeby.

Rebecca Douglas Elleby i gang på et lærred udenfor galleriet, der ligger lige overfor Aa Kirke.

– Vi kan tilbyde aftenskole i akryl på lærred, akvarel og tuschtegning. Alder og erfaring er underordnet. Ole Langstrup underviser individuelt.

Det bliver tirsdage fra 17.00 til  21.30. Ole påtænker at der skal være fællesspisning af en let anretning.

Torsdag kl. 19 til 22 holder vi kreativ café, som vi kalder ”Form, farve og fantasi” 19.00 til 22.00. Her skal vi hygge og være kreative sammen. Tegning, maling, dekoration, strik mm. Man tager sine egne materialer med.

Der vil være kaffe og te og lidt knas til at hygge sig med.

– Vi håber, at byen vil støtte godt op om os her i de kolde måneder, da vi så meget ønsker os at kunne fortsætte med Art Collection Bornholm, siger Rebecca.

Ole Langstrup underviser i Art Collection Bornholm i Aakirkeby.

Flere af kunstnerne er allerede i gang med at lave julegaver så vi er klar til julehandlen. Vi har også fået gavekort i butikken.

– Vi har jo tænkt meget over, hvordan vi kan få det hele til at løbe rundt her i den hårde vinterperiode. Et af vores tiltag vil være at lave en støttemedlemsordning.

Et medlemskab af Art Collection Bornholm vil være med til at sikre, at vi kan blive en fast del af byen året igennem.

Det vil også betyde, at man kan komme gratis ind til vores julekoncert, som netop er under forberedelse.

Man kan blive støttemedlem for 200 kr. om året. Man kan enten ringe 6078 1056 eller komme ind i kunstbutikken og melde sig ind.

– Vi vil også sige tak til alt den opbakning vi har fået lokalt gennem de første 4 måneder, slutter Rebecca Douglas Elleby.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *